android chevron-right browser cart window chevron-up arrow-right arrow-left checkmark filter

Duri

E-handel, Webbplats

  • Kund
  • Duri
  • Samarbete
  • Duri
  • Vårt uppdrag
  • E-handel, Webbplats

Duri

Duri är ett av Europas ledande företag inom golvprofiler samt verktyg och maskiner för golvinstallation. Idag har dom ett omfattande sortiment med över 6 000 artiklar och försäljningen sker i huvudsak genom sina återförsäljare i Sverige. För att förenkla processen mellan Duri och deras kunder fick vi uppdraget att göra en anpassad e-handel till deras B2B-verksamhet. 

För att skapa en så sömnlös process som möjligt för både Duri och deras kunder gjorde vi en omfattande integration med ERP-systemet Monitor G5 samt lade till flera funktionaliteter. En av många funktioner som speciellt roligt att lyfta är bland annat stödet för olika enheter – ett tillägg på produktkorten som visar om produkten säljs metervis eller styckvis.  

Vi har även automatiserat vissa funktioner för att underlätta arbetet med produktbilder, bland annat genom att koppla ihop bilder och dokument till artikelnummer. Vi har även skapat en integration med Flowpaper för att på ett schysst sätt kunna presentera kataloger, kundtidningar och broschyrer. Mycket arbete har också lagts på att få till en kategoristruktur och sökfunktion som är lätt för återförsäljarna att förstå och ta sig igenom för att hitta det dem söker. 

Design och grafisk profil för detta projekt har Duris reklambyrå bistått med och vi har därefter kompletterat med teknik och andra insikter kopplade till utveckling. Nu när första delen i detta projekt är lanserat ser vi fram emot att fortsätta arbetet med vidareutveckling. 

Kontakta oss

Har du ett projekt du vill komma igång med? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi.

    * obligatorisk