android chevron-right browser cart window chevron-up arrow-right arrow-left checkmark filter

Galleri1

E-handel

  • Kund
  • Galleri1
  • Samarbete
  • Galleri1
  • Vårt uppdrag
  • E-handel

Galleri1

Galleri1 tillverkar och säljer ramar, ramlister, passepartouter och liknande produkter till återförsäljare runt om i Sverige. Det är ett grossistföretag vilket alltså betyder att försäljning inte sker till konsumenter.

I och med att deras kunder är små och stora återförsäljare inom detaljhandeln är det mycket viktigt att ha ett enkelt ordersystem som kan hanteras av både kunderna och i den egna verksamheten. Det vi har hjälpt dem med är därför att skapa ett anpassat e-handelssystem utifrån dessa behov.

Systemet bakom

Systemet är i grunden byggt på vårt produkt- och kundhanteringssystem Sweet Charlie.

Tack vare att Sweet Charlie är ett mycket flexibelt system var det möjligt att få det att helt samspela med det arbetssätt som används inom produktion och distribution på Galleri1. Bland annat har utformningen av orderbekräftelser skett så att dessa samspelar med det arbetssätt som används inom produktion och distribution.

Snabb hantering och mer flexibelt.

Befintliga kunder hos Galleri1 kan nu logga in på sina konton, se prisuppgifter och lägga ordrar. Nya kunder kan få tillgång till samma service efter att blivit godkänd som kund genom en manuell kontroll.

Det är därmed enbart godkända kunder med egen inloggning som kan se prisuppgifterna och lägga ordrar. De företag som haft rabatter genom tidigare ekonomisystem har självklart behållit samma rabatter i det nya systemet.

Med det nya e-handelssystemet förväntas bland annat hanteringen av ordrar ske på ett smidigare sätt vilket gynnar både grossisten och kunden. Med systemet har man även möjlighet att utöka eller förändra funktioner när nya behov uppstår.

Kontakta oss

Har du ett projekt du vill komma igång med? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi.

    * obligatorisk