Frontendutvecklare

Vi söker en frontendutvecklare 🖥

Vill du vara med och utveckla i ett innovativt team med stor chans till att få påverka?  Viström expanderar och söker en skarp webbutvecklare med fokus på frontend och design. Vi söker dig som brinner för smarta lösningar med ny teknik och som ser fram emot nya utmaningar. 

Arbetsuppgifter som utvecklare hos oss.

Vi utvecklar bl.a. e-handel, bokningssystem & molnbaserade biltvättssystem. Som utvecklare hos oss kommer du att få arbeta med många varierande projekt, stora som små. Detta innebär framförallt design och utveckling av olika sorters webbplatser, antingen självgående eller i ett team, både i projekt och förvaltning av befintliga webbplatser.

Du som söker…

…är en kreativ frontend-utvecklare, gärna med några års erfarenhet, med god kännedom inom webbutveckling för mobil och desktop. Som person har du god samarbetsförmåga och är prestigelös med en positiv inställning i din kommunikation med både kunder och kollegor. Du har inga problem att agera självständigt och är både mål- och resultatorienterad. Vi ser gärna att du arbetar på ett strukturerat sätt, är noggrann och kvalitetsmedveten. Oftast arbetar vi i team, det är både roligare, effektivare och i de flesta projekt ett måste.

För att axla rollen har du erfarenhet inom följande:

▪️ Expert på HTML, CSS & JavaScript

▪️ Vue/React eller liknande JavaScript-ramverk

▪️ Photoshop & Sketch eller liknande programvar

▪️ Gärna erfarenhet av Laravel

▪️ Ett öga för ”look and feel”

Viström startade år 2011 och du hittar oss mitt i centrala Skövde, ett stenkast från tåg – och bussförbindelser. Hos oss hamnar du i en kreativ miljö med högt i tak och god stämning. Vi är fem entusiaster som arbetar här idag, men vi behöver växa och bli fler för att möta våra kunders behov och förfrågningar.

Tror du att du skulle passa in i gänget är du välkommen att höra av dig till Jonatan på 076-848 75 55 eller jonatan@vistromwebb.se. Vi hörs!