Frontend-utvecklare

Vi söker en frontend-utvecklare 🖥

Vill du vara med och utveckla i ett innovativt team med stor chans till att få påverka?

Viström expanderar och söker nu en skarp webbutvecklare med fokus på front-end. Vi söker dig som brinner för smarta lösningar med ny teknik och som ser fram emot nya utmaningar.

Vi söker dig som…
… är en ambitiös utvecklare inom front-end, gärna med några års erfarenhet och med god och bred kännedom inom webbutveckling. Som person ser vi att du har en god samarbetsförmåga och är prestigelös med en positiv inställning i din kommunikation med både kunder och kollegor.

Du får gärna ha ett öga för design, men framförallt ett stort intresse för den tekniska lösningen och gillar nya trender och ramverk. Har du ett par års erfarenhet från byrå är det meriterande.

Du har inga problem att agera självständigt och är både mål- och resultatorienterad. Vi ser gärna att du arbetar på ett strukturerat sätt, är noggrann och kvalitetsmedveten. Oftast arbetar vi i team som är både roligare, effektivare och i de flesta projekt ett måste.

Som utvecklare hos oss…
… ska du klara av att jobba mot skarpa deadlines i många varierande projekt – stora som små och självgående eller i ett team. Främst handlar det om utveckling av olika sorters webbplatser både i projekt och förvaltning av befintliga webbplatser, optimering av befintliga digitala plattformar och produktion av nya digitala lösningar med stor teknisk komplexitet.

Hos oss blir du, tillsammans med resten av teamet, en viktig pusselbit för att leda alla våra projekt framåt.

Kvalifikationer
▪️ God erfarenhet av att skapa responsiva webbplatser och digitala gränssnitt i HTML5, CSS3 och Javascript (både med och utan ramverk/bibliotek)
▪️ Erfarenhet av att jobba mot API:er
▪️ Förståelse kring vikten av SEO och hur detta tekniskt tillämpas
▪️ Intresserad av design och UX

Meriterande
▪️ Ett öga för design och erfarenhet av UX
▪️ Erfarenhet av Laravel
▪️ Erfarenhet av WordPress
▪️ React/Vue

Omfattning: Heltidstjänst
Tillträde: Q3 2022
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Viström startade 2013 och är idag en teknikstark webbyrå med strävan efter total professionalism i alla led. Det som skiljer oss allra mest från mängden är att vi inte nöjer oss med att behärska tekniken – en bra webblösning ska sälja också. Vi tar alla affärer på stort allvar och levererar kreativa lösningar som fungerar år efter år. Läs mer om oss.

Tror du att du skulle passa in i gänget? Välkommen att höra av dig till Jonatan på
076-848 75 55 eller jonatan@vistromwebb.se. Vi hörs!