Junior Backend WordPress Developer

Just nu söker vi dig som är en driven backend- eller fullstackutvecklare och som brinner för smarta och förvaltningsbara lösningar med WordPress.

 

Om oss

Viström startade år 2013 och du hittar oss mitt i centrala Skövde, ett stenkast från tåg- och bussförbindelser. Hos oss hamnar du i en kreativ miljö med högt i tak och god stämning. Vi är nio entusiaster som arbetar här idag, men vi behöver växa och bli fler för att möta våra kunders behov och förfrågningar. Vårt sammansvetsade team har styrkan att ansvara för hela, eller delar, av våra kunders system och arbetar i hela Sverige med såväl små och medelstora företag som större koncerner.

Om dig

Vi söker dig som är talangfull med viss erfarenhet – men du behöver inte ha arbetat med exakt samma rollbeskrivning som vi önskar. Vi kan även anpassa rollen utifrån dina förutsättningar och intressen, erfarenheter och möjligheter.

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare hos oss är ditt främsta arbete att vara delaktig i utveckling av nya siter samt vidareutveckling av befintliga. För att få full förståelse för hur kundens verksamhet fungerar kan det förekomma att vi ibland besöker företagen, utöver detta kommer ditt fokus att ligga på utvecklingen och inte på kundkontakten.

Arbetsuppgifterna består främst i att utveckla WordPress-plugins och teman till kunder som vill ha funktionalitet utöver det vanliga. Det kan handla om integrationer mot betalningslösningar och affärssystem, integrationer mot vårt egna bokningssystem (hapio.io), prisuträkningsfunktioner och mycket mer. Utöver att bygga kundspecifika lösningar så kommer du även vara med och förbättra vår WordPress-plattform (för webbplatser och e-handel).

Vi räknar med att du har ett intresse för utveckling och en har en yrkesstolthet i det du gör. Oftast arbetar vi i team, det är både roligare, effektivare och i de flesta projekt ett måste.

Kunskaper
– WordPress
– HTML
– Gutenberg
– Git
– PHP
– Relationsdatabaser (t.ex. MySQL eller MariaDB)
– JavaScript
– Systemintegrationer
– Svenska i tal och skrift
– Engelska

Meriterande kunskaper
– Laravel
– CI/CD pipelines
– Node och NPM
– React
– Algolia
– Automatiserad testning
– Tidigare jobbat med e-handelslösningar

Egenskaper vi gillar
– Du är stolt över dina kunskaper och förnyar dem ofta.
– Du är flexibel och trevligt samt gillar att lösa problem.
– Du värdesätter företagskultur och uppskattar en social arbetsplats.
– Utbildning är bra, men vi värdesätter framförallt talang och drivkraft.

 

Omfattning: Heltidstjänst, 40h/vecka (med flex)
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning med månadslön

Placering
– Huvudkontoret på Hertig Johans gata 16, Skövde
– Coworking på Drottninggatan 9, Göteborg
– Hybrid work

Förmåner
– Många roliga happenings och afterworks.
– Tjänstepension.
– Årlig resa till Köln, Tyskland.
– Årlig konferens.
– Öl från vårt egna bryggeri (husarenbryggeri.se)
– Macbook Pro.
– Möjlighet till telefon och abonnemang.

Låter tjänsten intressant? Då är du välkommen att skicka in din ansökan till jonatan@vistrom.se eller ringa oss på 076-848 75 55. Tjänsten kommer att tillsättas snarast, så vänta inte med att kontakta oss!