Laravel-utvecklare

Just nu söker vi dig som är en driven utvecklare och som brinner för smarta lösningar med ny teknik.

Vårt sammansvetsade team har styrkan att ansvara för hela, eller delar, av våra kunders system och arbetar i hela Sverige med såväl små och medelstora företag som större koncerner. Vi utvecklar bl.a. e-handel, bokningssystem, molnbaserade biltvättsystem och custom-lösningar i Laravel.

Viström startade år 2011 och du hittar oss mitt i centrala Skövde, ett stenkast från tåg – och bussförbindelser. Hos oss hamnar du i en kreativ miljö med högt i tak och god stämning. Vi är fem entusiaster som arbetar här idag, men vi behöver växa och bli fler för att möta våra kunders behov och förfrågningar.

Som utvecklare hos oss är ditt främsta arbeta att vara delaktig i utveckling av nya system samt vidareutveckling av befintliga. För att få full förståelse för hur kundens verksamhet fungerar kan det förekomma att vi ibland besöker företagen, utöver detta kommer ditt fokus att ligga på utvecklingen och inte på kundkontakten.

Vi räknar med att du har ett intresse för utveckling och en har en yrkesstolthet i det du gör. Oftast arbetar vi i team, det är både roligare, effektivare och i de flesta projekt ett måste.

Du ska ha erfarenhet av:

Laravel 😉
PHP 7 & Mysql
JavaScript
Gärna Vue/React
Tidigare arbetat mot API

Välkommen att skicka din ansökan till jonatan@vistrom.se eller ring oss på 076-848 75 55. Tjänsten kommer att tillsättas snarast, så vänta inte med att kontakta oss.