Vi söker digital kommunikatör

Om Viström.

Viström startade år 2012 och du hittar oss mitt i centrala Skövde, ett stenkast från tåg – och bussförbindelser. Hos oss hamnar du i en kreativ miljö med högt i tak och god stämning. Vi är idag ett tight team på sju entusiaster, där två av oss arbetar med marknadsföring och strategi, men vi behöver växa och bli fler för att möta våra kunders behov och förfrågningar.

Vi är ett konsultbolag som bland annat hjälper företag som saknar kompetens inom området digital marknadsföring. Tillsammans med våra kunder identifierar vi behov och visioner och kan därefter fatta beslut om vilka insatser som ska genomföras. Antingen tar vi ett helhetsgrepp över företagets digitala kommunikation, eller så blir vår kompetens en del i ett större sammanhang. Vi arbetar med allt från rådgivning i små frågor till att ta fullt marknadsansvar och därmed också forma företagets digitala resa. Bland annat arbetar vi med strategier, annonsering, strategisk planering, analys, uppföljning, innehållsskapande till webbplatser samt SEO.

Om Dig.

Du är en kreativ digital kommunikatör med god kännedom inom marknadsföring och innehållsskapande. Som person har du en god samarbetsförmåga och är prestigelös med en positiv inställning i din kommunikation med både kunder och kollegor. Du har ett öga för design, men framförallt ett stort intresse för kreativt innehållsskapande.

Hos oss kommer du bland annat jobba med att:

  • –  Vara delaktig i skapandet av strategier.
  • –  Skapa kreativa marknadsföringskampanjer.
  • –  Analysera data och identifiera utvecklingsmöjligheter.
  • –  Optimering av betald annonsering utifrån mål och visioner.

Vi söker dig som har erfarenhet av att optimera betald annonsering online med en analytisk och kreativ förmåga. Vi hoppas även på att du är självgående och bra på att uttrycka dig i såväl tal som skrift. I det dagliga arbetet kommer du vanligtvis att jobba med långsiktiga kunder som söker ett helhetsgrepp över företagets digitala synbarhet. Som digital kommunikatör hos oss kommer du att få arbeta med många varierande projekt, stora som små inom flertalet olika branscher. Tillsammans med resten av teamet kommer du att vara en viktig pusselbit i att leda projektet framåt. Har du inte tidigare erfarenhet från yrket, bör du nyligen har genomfört en högskoleutbildning inom marknadsföring och kommunikation.

Vi ser gärna att du har kompetens inom:

  • –  Sociala medier.
  • –  Adobe-programmen.
  • –  Google Analytics eller motsvarande analysprogram.
  • –  Google Ads.
  • –  Facebook Ads Manager.
  • –  SEO.

 

Heltidstjänst i Skövde. Tillträde Q4 2021.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående till jonatan@vistrom.se