android chevron-right browser cart window chevron-up arrow-right arrow-left checkmark filter

Bokningssystem

Vi har arbetat med bokningar i flera olika sammanhang. Några finns att skåda bland våra referenser. För att inte behöva uppfinna hjulet på nytt vid varje ny förfrågan har vi valt att utveckla ett eget bokningssystem. Bokningssystem kan vara väldigt olika, men vad det än är som ska bokas kretsar det hela kring tidpunkter i olika former med olika behov av tilläggsinformation kring dessa.

Vårt bokningssystem är från grunden byggt med total flexibilitet som mål, för att passa alla typer av verksamheter – rumsbokningar, resor, bilservice, tvättstugetider, tandläkarbesök, hårklippning och så vidare. Systemet baseras på en helt ny bokningsmotor som inte bara registrerar tidpunkter, utan även alla relevanta händelser kring bokningen: Är det en återkommande kund eller en förstagångsbeställare? Är det bokade konferensrummet städat? Blir det fler eller färre deltagare än planerat? Blev kunden nöjd? När blir det aktuellt med en ny bokning? Vad och hur mycket anpassar vi enkelt efter vad som behövs i varje enskilt fall. En ytterligare styrka hos bokningsmotorn är att den via ett API-gränssnitt kan kopplas till andra system som redan finns i din verksamhet. Eftersom bokningsmotorn inte är låst till någon specifik information kan data kopplas till bokningarna genom anonyma referenser, som då inte behöver sparas i en separat databas.

Via API kan också information inhämtas från i princip vilka applikationer som helst, bara de är anslutna till internet. Ditt företag kanske har en desktopapplikation skriven i C# eller C++, en mobilapp skriven i Java eller Objective C och ett webbgränssnitt som använder JavaScript, PHP, Pearl eller ASP.NET – allt detta kan vår bokningsmotor hantera utan problem! Har ni frågor och funderingar kring bokningar är ni välkomna att höra av er.

Fler av våra tjänster

E-handel

Webbapplikationer

Marknadsföring

Kontakta oss

Har du ett projekt du vill komma igång med? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi.

    * obligatorisk