android chevron-right browser cart window chevron-up arrow-right arrow-left checkmark filter

Aktuellt

Digital marknadsföring, Webbyrån

Anna fortsätter kommunicera digitalt hos oss

Under hösten mötte du kanske ett nytt ansikte hos oss på Viström. Anna Strandberg kommer nu efter sin slutförda praktik och studier att fortsätta sitt arbeta med den digitala kommunikationen och marknadsföringen hos oss.

Läs vidare
Bokning

Nytt bokningssystem ger nya möjligheter för TXG

Under en längre period har vi på Viström arbetat med att utveckla ett bokningssystem åt transportföretaget TXG. Även om vi tidigare verkat inom både industri- och transportsektorn är det extra kul med just tåg, rent av lite av en gammal pojkdröm som går i uppfyllelse för oss. 

Läs vidare
E-handel

Markvaruhusets webbutik har fått ett lyft

Vi har i många år arbetat i en nära kontakt med Markvaruhuset efter att vi 2014 byggt deras e-handel. Nu var det dags för en förändring, den redan befintliga hemsidan har fått en ny design samt några justeringar.

Läs vidare
Digitalisering

Biltvätt på webben – att digitalisera en extremt analog tjänst

Varför ska man ge sig på att digitalisera en – åtminstone vid ett första påseende – så enkel och självklar tjänst som att tvätta bilar? Är inte det overkill av värsta slag?

Läs vidare
Digital marknadsföring, Webbyrån

Anna kommunicerar digitalt

Anna kommer under hösten att praktisera hos oss på Viström Webb och Morot kommunikation & Design. Praktiken är en del av utbildningen till att bli digital kommunikatör.

Läs vidare
E-handel

Söderströms webbutik har fått ett lyft

Vi har jobbat i många år med Söderströms Skog & Trädgård, som tack vare en tidig satsning på e-handel – gissa i samarbete med vem?

Läs vidare
Digitalisering, Tekniken bakom

API vad – och varför?

Integrering är framtiden!  Du har säkert hört talas om begreppet API – vi och många andra svänger oss med det dagligen. Vi tar ett snack med Mattias, Jesper och Johannes för att bena ut vad som är vad – och varför!

Läs vidare
Digitalisering, E-handel

Vad är ditt syfte? – Välj rätt E-handelsleverantör

Att välja rätt samarbetspartner när en E-handel ska byggas upp är inte helt lätt. Inte minst för B2B där system och funktioner varierar så kraftigt.

Läs vidare
E-handel, Webbyrån

Klinikorder – En webbutik för B2B

Nu har vi gjort en remake på ett av våra första projekt,  Vilket också blir vårt första projekt där vi gör en ny version av en webbplats vi själva utvecklat. Att vi bara funnits i fem år säger en hel del om hur snabbt utvecklingen på webben sker.

Läs vidare
Webbyrån

Livet som webbutvecklare hos oss

Med jämna mellanrum får vi frågor från blivande eller färdigutbildade utvecklare om hur det är att arbeta hos oss.  Därför satte jag mig ner med Filip, som nyligen började sin "lärlingsperiod" hos oss. 

Läs vidare

Kontakta oss

Har du ett projekt du vill komma igång med? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi.

* obligatorisk