android chevron-right browser cart window chevron-up arrow-right arrow-left checkmark filter

Aktuellt

Digitalisering

Biltvätt på webben – att digitalisera en extremt analog tjänst

Varför ska man ge sig på att digitalisera en – åtminstone vid ett första påseende – så enkel och självklar tjänst som att tvätta bilar? Är inte det overkill av värsta slag?

Läs vidare
Digital marknadsföring, Webbyrån

Anna kommunicerar digitalt

Anna kommer under hösten att praktisera hos oss på Viström Webb och Morot kommunikation & Design. Praktiken är en del av utbildningen till att bli digital kommunikatör.

Läs vidare
E-handel

Söderströms webbutik har fått ett lyft

Vi har jobbat i många år med Söderströms Skog & Trädgård, som tack vare en tidig satsning på e-handel – gissa i samarbete med vem?

Läs vidare
Digitalisering, Tekniken bakom

API vad – och varför?

Integrering är framtiden!  Du har säkert hört talas om begreppet API – vi och många andra svänger oss med det dagligen. Vi tar ett snack med Mattias, Jesper och Johannes för att bena ut vad som är vad – och varför!

Läs vidare
Digitalisering, E-handel

Vad är ditt syfte? – Välj rätt E-handelsleverantör

Att välja rätt samarbetspartner när en E-handel ska byggas upp är inte helt lätt. Inte minst för B2B där system och funktioner varierar så kraftigt.

Läs vidare
E-handel, Webbyrån

Klinikorder – En webbutik för B2B

Nu har vi gjort en remake på ett av våra första projekt,  Vilket också blir vårt första projekt där vi gör en ny version av en webbplats vi själva utvecklat. Att vi bara funnits i fem år säger en hel del om hur snabbt utvecklingen på webben sker.

Läs vidare
Webbyrån

Livet som webbutvecklare hos oss

Med jämna mellanrum får vi frågor från blivande eller färdigutbildade utvecklare om hur det är att arbeta hos oss.  Därför satte jag mig ner med Filip, som nyligen började sin "lärlingsperiod" hos oss. 

Läs vidare
Digitalisering, Statistik

Statistik från IIS – Unga använder (inte) Facebook

Sedan år 2000 har IIS presenterat denna statistik och i dagarna släpptes så ”Svenskarna och internet 2017”. En undersökning som bygger på intervjuer av 3000 personer från 11 år och uppåt. Vad säger den om användandet av sociala plattformar och vilka som använder dem mest?

Läs vidare
Digitalisering, E-handel

Skillnad på e-handelslösningar för B2B och B2C

Det blir allt vanligare att B2B-företag väljer att digitalisera deras kunders köpprocess vilket därmed sparar tid och administration. Inte sällan sneglar man mot traditionella E-handelsleverantörer men det man då glömmer

Läs vidare
Tekniken bakom, Webbapplikationer

LiveChat till er hemsida

Att ha en Chatt på webbplatsen kan vara fördelaktigt på flera sätt, man kan snabbt ge support vid behov, givetvis kan man leda besökaren till ett sälj eller en vidare kontakt med besökaren. En konvertering helt enkelt.  Men man får även en inblick i flera viktiga saker som:

Läs vidare

Kontakta oss

Har du ett projekt du vill komma igång med? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi.

* obligatorisk