android chevron-right browser cart window chevron-up arrow-right arrow-left checkmark filter

Aktuellt

Utveckling

Ju närmare, desto bättre – med API

De bästa relationerna mellan kund och leverantör brukar vara de långsiktiga. Det är när man verkligen har lärt känna varandras förmågor och behov som samarbetet blir riktigt effektivt och givande för alla parter. Tack vare förtroendefulla nära relationer lyckades vi skapa ett effektivt API som var bra för både vår kund, deras återförsäljare och oss.

Läs vidare
Digitalisering

Digitaliseringsarbetet fortsätter, nu med beräkningsverktyg

Beräkningsverktyg eller produktkonfiguratorer kanske inte låter speciellt intressant vid första anblick, men för oss som arbetar med utveckling är det minst sagt stimulerande. Dessutom är det något som blir allt viktigare för företag att ta i beaktning när det är dags att effektivisera vissa arbetsprocesser.

Läs vidare
Digitalisering

Vi är redo för hösten

Augusti är här och kontoret börjar vakna till liv igen efter en tids semester. Utvilade och taggade förbereder vi oss nu för höstens utmaningar och projekt!

Läs vidare
Webbyrån

Vi välkomnar Linn till byrån!

Vi säger nu välkommen till Linn som precis påbörjat sin anställning hos oss på Viström. Linn kommer stärka vårt team inom marknadsföring!

Läs vidare
Digitalisering

Hapio – ett flexibelt system med kraftfullt API

I många projekt där vi hjälper kunder i sin digitaliseringsprocess, väljer vi att använda oss av programvaror från annan leverantör. Men i komplexa bokningsprocesser har vi inte hittat ett bra alternativ. Vi valde därför att själva skapa ett system, det vi kallar för Hapio.

Läs vidare
Uncategorized

5 enkla sätt för att säkra din WooCommerce e-handel

Läs vidare
Webbyrån

Välkommen Elin till praktik hos Viström!

Under 14 veckor kommer Elin utföra sin praktik hos oss. Hon studerar på IHM Business School och kommer tillsammans med Anna och Jonatan fördjupa sina kunskaper inom digital marknadsföring.

Läs vidare
Digitalisering, Webbapplikationer

Integration med kamera

Nu har vi genomfört ytterligare funktionsuppdatering, denna gången kopplade vi på en kamera för avläsning av registreringsnummer.

Läs vidare
Digital marknadsföring

5 tips för en lyckad marknadsföring

Marknadsföring har utan tvekan varit en stor och viktig komponent i affärsmannaskap under de senaste tusen åren. Vilket gör den digitala kommunikation, det vill säga marknadsföring i digitala kanaler, till ett förhållandevis nytt fenomen.

Läs vidare
Webbplatser

Ny webb till Skövde Äventyrsgolf

Emellanåt gör vi lite lättare webbproduktioner, variationen mellan de stora projekten och de mindre är nämligen en inspirerande och stärkande del av vår vardag. Senast ut är Skövde Äventyrsgolf!

Läs vidare

Kontakta oss

Har du ett projekt du vill komma igång med? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi.

    * obligatorisk