Bokningssystem med Hapio

När man hör ordet ”bokningssystem” tänker man genast på sektorer som hotell och frisörer. Det är sant att dessa system huvudsakligen hanterar bokningar, men de kan erbjuda mycket mer än så. I mitten av 2010-talet insåg vi på Viström detta behov. Vi arbetade då intensivt med e-handelsprojekt och integrering med affärssystem, vilket vi till stor del gör fortfarande.

Många kunder hade svårigheter att hitta ett bokningssystem som uppfyllde deras krav. De som lyckades, anpassade ofta sin verksamhet efter systemet istället för tvärtom. Vi märkte en ökande efterfrågan på bokningssystem och insåg potentialen i att använda vår expertis inom design, UX och systemutveckling – kunskap som många bokningssystemleverantörer saknade.

Därför bestämde vi 2017 att rikta in oss på bokning och tidshantering. Det resulterade i Hapio, ett flexibelt, modulbaserat och API-drivet system. Med Hapio kan vi skräddarsy lösningar för unika branschkrav utan att ständigt börja om från början.

Vi engagerar oss djupt i varje Hapioprojekt, analyserar verksamheten noggrant och säkerställer att vi levererar rätt lösningar. Vi prioriterar en stabil slutprodukt som enkelt kan utökas när nya behov uppstår.

Idag är vi 12 dedikerade medarbetare som ständigt tar Hapio till nya nivåer, gör det ännu mer kompetent och flexibelt. Vårt övergripande mål är att bli toppspelaren i segmentet, där våra kunder aldrig känner att något saknas, oavsett om det handlar om systemfunktioner eller support.

Kundcase

Ta en närmare titt på våra kundcase för att upptäcka hur vi har hjälpt företag att transformera deras verksamhet digitalt. 

Söker du ett behovsanpassat bokningssystem?

Då har du hittat rätt! Kontakta oss så berättar vi mer.