E-handel med WooCommerce

Att arbeta med en e-handel kräver att många, inte minst tekniska, bitar finns på rätt plats i det digitala pusslet. Ofta behöver du vända dig till olika byråer för att få alla bitarna på plats och skapa en e-handel som faktiskt lever upp till era förväntningar. Men hos oss hittar du allt du behöver under samma tak. 

Vi har lika lång som bred erfarenhet av e-handelsutveckling, inte minst när det gäller B2B – och vi arbetar med världens mest utbredda e-handelssystem: WooCommerce. En onekligen stark kombination som förberett oss på det mesta och således också lärt oss lösa det mesta. Vi utvecklar din e-handel helt och hållet efter dina behov – och ser vidare till att din e-handel är väl integrerad med dina andra redan etablerade system, oavsett om det gäller ditt ekonomisystem eller ditt PIM-system. Och eftersom vårt team består av både programmerare och frontend-utvecklare, så har vi möjlighet att utöka plattformens funktionalitet, så att vi kan optimera e-handeln för just din verksamhet.

När alla tekniska bitar är på plats och din e-handel ska börja leverera finns vi kvar i din fortsatta digitala resa. En e-handel ska ju till syvende och sist sälja också. Därför hittar du både rådgivning och guidning för den digitala affären i vårt paket, liksom stöttning och hjälp med den digitala marknadsföringen. Vi är med dig hela vägen!

Kundcase

Ta en närmare titt på våra kundcase för att upptäcka hur vi har hjälpt företag att transformera deras verksamhet digitalt. 

Om oss

Viström är en digital hybridbyrå i Skövde och Göteborg som hjälper dig att skapa webbnärvaro som stöttar din kommunikation, försäljning och ditt varumärke.

Söker du en e-handelsbyrå med teknisk kompetens?

Då har du hittat rätt! Kontakta oss så berättar vi mer.