Vårt team

Vi är ett starkt team där flera av medarbetarna varit med sedan start och där alla besitter olika spetskompetenser.

Läs mer om oss nedan!

Digital marknadsföring

Jonatan Viström

VD/KAM

Det viktigaste för mig är att förstå din affär. Du som kund är mitt största fokus och affärsutveckling min främsta kompetens och drivkraft. När jag inte är involverad i kundprojekt håller jag i styråran för Viström och ser till att vi färdas i rätt riktning.

Jag tror på långsiktiga samarbeten, glada medarbetare och effektiva strategier för att säkerställa att vi kan leverera positiva och kostnadseffektiva helhetslösningar som alla parter är nöjda och stolta över.  

Linn Engelmark

Kommunikatör

Jag är en sucker för ordning och reda. I alla dess former – men allra helst digitalt. Ett snyggt exceldokument och du har mig på fall direkt. Den typen av struktur blir oftast en välgrundad botten för schysst kommunikation.

Förutom det så drivs jag av utveckling, både för egen del och för dig som kund. Jag älskar att se hur en genomtänkt kommunikationsstrategi omvandlas till slagfärdigt och säljande content som sen också ger resultat. Jag stormtrivs med mitt jobb!  

Anna Strandberg

Kommunikatör/Google Ads

Mitt intresse för digital marknadsföring väcktes tidigt när jag upptäckte vilken kraft riktigt bra kommunikation kan ha. Idag drivs jag dagligen av att hjälpa våra kunder med just det – och att ständigt hjälpa våra kunder framåt i deras digitala resa.

Jag tror på genomtänkta strategier, effektiv annonsering och optimerat innehåll som både stärker och bygger hållbara relationer mellan användare och varumärke. 

Josefin Dahlqvist

Kommunikatör/SoMe

Mitt intresse för marknadsföring och sociala medier har alltid funnits där. Genom åren har jag specialiserat mig på sociala medier, vilket möjliggör att jag får jobba både brett och varierat.

Tillsammans med min kreativa sida producerar jag material som både sticker ut och ger resultat i bruset. Att dessutom utforma effektiva och genomtänkta strategier för våra kunder är något som gör att jag aldrig tröttnar på mitt jobb.

Digital utveckling

Johannes Viström

Projektledare

Jag är en social och kreativ webbutvecklare som sedan 16-årsåldern haft ett stort intresse för webbutveckling i all dess former. Jag drivs av att utveckla och hitta tekniska lösningar som gör så mycket affärsnytta som möjligt, för oss och för våra kunder.

Efter 13 år i branschen axlar jag numera rollen som projektledare (med ett stort tekniskt fokus) för vårt utvecklingsteam.

Peter Cederholm

Digital strateg

Som strateg är jag specialiserad på att analysera och utveckla planer som vägleder organisationer mot dess övergripande mål. Min roll inom Viström innebär bland annat att planera och leda utveckling och implementering av digitala strategier. 

Mattias Eriksson

Drift och support

Jag är en backend-utvecklare som med tiden har fattat stort tycke för drift, support och underhåll snarare än nyutveckling och regelrätt programmering. Jag har jobbat på Viström sedan 2015 och drivs av att försöka leverera en ytterst problemfri och proaktiv upplevelse till kunden.

Jesper Stråhle

Backend Lead

Jag är en backend-utvecklare som efter högskolestudier här i Skövde jobbat på Viström i snart tio år. Jag drivs av att hitta lösningar på kluriga problem, vilket förstås kommer till nytta när det gäller att utveckla system som ska hjälpa våra kunder i deras verksamheter.

Mihkel Pajunen

Backend

Som backend-utvecklare är det min uppgift att tillämpa utökad funktionalitet i applikationerna som vi bygger för att bemöta kundens affärskritiska behov. Det kan exempelvis handla om en skräddarsydd bokningsprocess eller en integration mot ett tredjepartssystem som möjliggör informationsutbyte.

Det är min strävan att hjälpa andra genom mina kunskaper, då jag vill vara med och förbättra framtidens digitala utveckling.

Patrik Setterberg

Frontend Lead

Jag är en frontend-utvecklare från Falköping som tycker om att bygga snygga gränssnitt och drivs av att hitta smarta lösningar på kluriga problem.

Patrik Berglund

Frontend

Jag är en frontend-utvecklare som av en ren slump testade på webbutveckling och fastnade för det direkt. Jag älskar att bygga snygga hemsidor och utveckla mina metoder för att effektivisera och förbättra varje projekt.

James Stomberg

Fullstack

Efter nästan 10 år som egen företagare inom en helt annan bransch valde jag att utbilda mig till webbutvecklare. Jag har alltid haft ett stort intresse för e-handel, digitala kanaler och teknik där jag drivs av både min personliga utveckling och att bidra till att utveckla olika verksamheter.

Med min erfarenhet av att vara på båda sidor av den digitala affären hoppas jag vara en stor tillgång där vi levererar hållbara och skalbara lösningar för våra kunder.

Ludwig Olsson

UI/UX-designer

Jag är en glad UI/UX-designer som skapar digitala gränssnitt med fokus på att ge användaren en bra användarupplevelse i de produkter som Viström levererar. Förutom att leverera en bra upplevelse som uppfyller användarens behov ska naturligtvis gränssnittet även vara tilltalande för ögat.

Bli en viktig del i vårt team!

Vi växer och söker ständigt nya medarbetare. För att trivas hos oss behöver man inte ha en lång arbetslivserfarenhet men kraven på professionalitet är höga. Är det oss du letar efter? Spana in våra tjänster nedan och låt oss lära känna dig!

Just nu har vi inga lediga tjänster.