android chevron-right browser cart window chevron-up arrow-right arrow-left checkmark filter

Sibab Interior

Webbplats

  • Kund
  • Sibab Interior
  • Samarbete
  • Sibab Interior
  • Vårt uppdrag
  • Webbplats

Sibab Interior

I början av oktober sjösatte vi en ny webbplats för Sibab Interior, som är specialiserade på skräddarsydda inredningar för hotell och restaurang med hela landet som arbetssfält. Sibab är i grunden ett hantverksföretag, men det är bara början. På vägen från idé till färdiginredda hotellrum, receptioner, pubar eller restauranger räcker det inte långt med bara snickerikunnande. Stora projekt kan pågå i ett halvår eller mer och ställer stora krav på flexibla resurser, smart planering och smidig logistik för att beställaren ska bli nöjd.

Sibab är duktiga på allt det där och ser möjligheter där andra ser problem. Tillsammans kom vi överens om att låta webbplatsen fokusera på det visuella, för att ge en bra överblick över vad som blir möjligt när den rätta viljan finns.

Samarbetet oss emellan flöt på väldigt bra, och vi tycker nog att resultatet blev både snyggt och funktionellt. Att det fanns så många lyckade kundcase med fräscha inredningar att visa upp gjorde förstås vårt jobb både enklare och roligare än vanligt. Här kan du gå på upptäcktsfärd i Sibabs spännande och eleganta miljöer – alla framställda ”från ax till limpa” i fabriken i västgötska Blikstorp, belägen mellan Skövde och Hjo!

Kontakta oss

Har du ett projekt du vill komma igång med? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi.

    * obligatorisk