android chevron-right browser cart window chevron-up arrow-right arrow-left checkmark filter

Skaraborgs

Webbplats

  • Kund
  • Skaraborgs
  • Samarbete
  • Morot
  • Vårt uppdrag
  • Webbplats

Skaraborgs

Skaraborgs har vuxit kraftigt senaste åren och har idag ca 500 anställda som arbetar mot kunder i större delen av Götaland. Även om namnet antyder att det är ett städföretag i Skaraborg så är utbudet av tjänster och dess täckningsområde betydligt bredare än så.

När Viström fick uppdraget att skapa en ny webbplats för Skaraborgs var därför ett av målen att tydligt visa för besökarna vilket utbud av tjänster som företaget har att erbjuda. Detta inte minst gällande utbudet mot företag.

För att kunna presentera relevanta tjänster utifrån målgrupp kan webbplatsen skiftas mellan Företag och Privat. En företagskund får därmed enbart ta del av tjänsteutbudet som riktar sig mot företag medan privatpersoner får läsa om tjänster mot denna kundgrupp. På sidan inom privat städning nämns exempelvis om RUT-avdraget (något som inte gäller för företag).

Med detta upplägg blir det både lättare för kunden att hitta rätta och för Google att indexera relevant information som sedan visas vid sökning via sökmotorn.

Eftersom det inte sker försäljning direkt från webbsidan är det viktigt att skapa kontakt med kunden. För att öka konverteringen har därför ett kontaktformulär lagts in i samband med de flesta tjänsterna. När hemsidan visas på en dator kommer detta formulär direkt till höger om tjänsten. Detta med tanken att många inte läser speciellt mycket på en hemsida utan snabbt vill skicka iväg en offertförfrågan.

Kontakta oss

Har du ett projekt du vill komma igång med? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi.

    * obligatorisk