android chevron-right browser cart window chevron-up arrow-right arrow-left checkmark filter

URKRAFT

Webbplats

  • Kund
  • URKRAFT
  • Samarbete
  • URKRAFT
  • Vårt uppdrag
  • Webbplats

URKRAFT

URKRAFT Partnering & Ledarskap är ett konsultföretag som arbetar med att utveckla individer och organisationer. Genom utbildning och aktiviteter erbjuder de skräddarsydda möjligheter för organisationer och företag att ta tillvara på varje människas samlade kompetens. Modellen passar för alla typer av företag och organisationer där förmågan att samarbeta är viktig. URKRAFT, med huvudkontor centralt i Skövde men med verksamhet i hela Sverige, har ända sedan företaget grundades 1998 arbetat med att stärka ledarskapet, teamet, organisationen och den personliga utvecklingen.

URKRAFT arbetar inom flera olika verksamhetsområden och med företagets breda kompetens är det viktigt att kunden förstår att företagets alla delar hänger ihop. Därav blir den röda tråden på webbplatsen en mycket viktig del, med tydliga och enkla budskap binder man samman hemsidan till en modern och informativ webbplats.

URKRAFT har sedan starten 1998 arbetat med att stärka ledarskap, team, organisationer samt den personliga utvecklingen och har genom åren arbetat med många bra referenser. För att tydliggöra vad företagets olika tjänster kan bidra med mer konkret, skapade vi kundcase som förpackade tjänsterna mer tydligt och lättöverskådligt. Referenscasen används även för att visa att URKRAFT arbetar med både större och mer omfattande projekt men även mindre upplägg och event.

Då varje besök på webbplatsen kan leda till en kund, har vi även utformat sidorna på ett sätt som tydligare leder till kontakt. Med webbplatsen försöker vi även hjälpa kunderna att enklare välja rätt aktivitet och således leda besökaren till rätt undersida beroende på vad de söker. 

URKRAFTS hemsida är faktiskt en av de större och mest omfattande hemsidorna vi gjort. Hemsidan är uppbyggd med många egendesignade och unika undersidor som leder besökaren vidare till ytterligare undersidor för att ge en tydligare bild av företagets olika delar. Designen gör att hemsidan både känns och upplevs som tydlig och lättöverskådlig trots sin stora storlek.

När verksamheten utvecklas – utvecklas jag. När jag utvecklas – utvecklas verksamheten.

Kontakta oss

Har du ett projekt du vill komma igång med? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi.

    * obligatorisk