android chevron-right browser cart window chevron-up arrow-right arrow-left checkmark filter

Westerstrand

Webbplats

  • Kund
  • Westerstrand
  • Samarbete
  • Westerstrand
  • Vårt uppdrag
  • Webbplats

Westerstrand

Westerstrand Urfabrik AB i Töreboda tillverkar moderna tid, resultat och displayprodukter för offentliga miljöer. De industriella och kommersiella tidssystemen tillverkas för områden inom bland annat kollektivtrafik, industrier, skolor och idrottsarenor. Arbetet med webbplatsen har varit lite extra roligt eftersom en produkt ur sortimentet är en produkt som vi alla är uppväxta med, nämligen den klassiska klockan som brukar hänga  i klassrum och på tågstationer.

Efter en lång tradition av tillverkning av tidssystem behövdes en ny webbplats som enkelt kunde presentera Westerstrands breda sortiment av systemlösningar. Arbetet innebar att hitta en tydlig struktur för de olika verksamhetsbenen och produktkategorierna för att således förenkla processen i att finna rätt klocka för rätt sammanhang. Syftet med webbplatsen blev att på ett tydligt sätt lyfta fram och visa de mest relevanta produktområdena för kunden. Men att samtidigt exponera ett brett urval av produkter och systemlösningar som kunden inte tidigare kände till, eller visste att man behövde.

För att ytterligare underlätta för företagets kunder har en stor dokumentdatabas applicerats på webbplatsen. Denna databas gör det enkelt för kunder världen över att ladda ner manualer och broschyrer. Återförsäljare har även ett eget log-in som förenklar att ladda ner kundspecifika dokument. Då Westerstrands produkter säljs till hela världen, är webbplatsen även flerspråkig.

Kontakta oss

Har du ett projekt du vill komma igång med? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi.

    * obligatorisk