Rådgivning & strategi

Att navigera i den digitala marknadsföringsvärlden kan stundom kännas som att hitta en nål i en höstack, åtminstone om man verkligen vill skapa framgångsrik digital marknadsföring. Digital media förändras ofta och ibland i stor utsträckning. Algoritmer ändras och allt fler vill ta större plats. Ibland kan det vara skönt att ha någon att rådfråga.

Vi erbjuder rådgivningssessioner där vi sammanfattar vilka digitala kanaler vi tror lämpar sig bäst för just er – och hur vi tror att ni på bästa sätt kan nyttja dem. Här jobbar vi ofta och gärna i workshops där vi tillsammans med er spånar på diverse digitala marknadsföringsidéer. Syftet är att ni ska känna er stärkta i både eran marknadsföringsstrategi liksom i eventuella beslut om att addera eller radera någon marknadsföringskanal. 

För mer omfattande stöttning hjälper vi er gärna med att se över er digitala strategi. Var är ni på väg med er digitala närvaro? Var bör ni finnas online och hur ska din verksamhet ta sig till uttryck på de olika digitala plattformarna? Tillsammans går vi igenom era förutsättningar, behov och visioner – men också era ambitioner! Utefter detta utformar vi en genomförbar operativ digital marknadsföringsstrategi. Du bestämmer om du vill att strategin ska utformas så du själv kan hantera och genomföra den här och nu – eller om du fortsatt vill samarbeta och låta oss optimera din närvaro online.

Önskar du rådgivning inom marknadsföring?

Då har du hittat rätt! Kontakta oss så berättar vi mer.