android chevron-right browser cart window chevron-up arrow-right arrow-left checkmark filter

Laravel

Laravel – Flexibel och robust plattform för webbapplikationer och systemutveckling.

Laravel är ett modernt PHP-ramverk, skapat av Taylor Otwell och avsedd för utveckling av webbapplikationer som följer MVC-arkitekturmönstret och bygger på Symfony. Några av funktionerna i Laravel är ett modulärt förpackningssystem med en dedikerad dependency manager, olika sätt att få tillgång till relationsdatabaser, verktyg som hjälper till med applikationsutplacering och underhåll, och dess orientering mot syntaktiskt socker.

Källkoden för Laravel är öppen och ligger på GitHub och licensierad enligt villkoren för MIT-licens. Vilket är en stor fördel när vi bygger system för den privatamarknad likväl offentlig sektor.

Laravel är ett PHP baserat ramverk för att bygga skräddarsydda applikationer och webbplatser. Vi använder gärna Laravel när det handlar om anpassade lösningar och där CMS-plattformar som tex WordPress varken duger eller ger oss rätt fördelar. Det kan vara anpassade gränssnitt för administration eller unika informationmodeller, användarflöden och logik som skall skapas.

Vi är experter på Laravel

Vi har utvecklat över 100 projekt med Laravel sedan 2013 och byggt alla möjliga typer av applikationer. Innan vi fann Laravel utvecklade vi i CodeIgniter, men efter att vi såg hur kraftfullt Laravel är, både som plattform och som community så gick vi över helt till Laravel.

Vi har idag två seniora laravelutvecklare och en juniorutvecklare. Vi har också en frontend-utvecklare som har god erfarenhet av Laravel templatingsystem – Laravel Blade.

Laravel som plattform

Med Laravel kan vi skapa helt anpassade webbaserade lösningar och API:er med bra administrationsverktyg för hantera informationen. På detta byggs applikationer för användarna i form av mobilappar eller webbplatser som hämtar och skickar data till den centrala lösningen. Laravel hanterar logik, rättigheter och att rätt information lagras i eller hämtas ur databasen.

Med Laravel kan man skapa anpassade lösningar som t.ex.

Med Laravel flexibla plattform är det lätt att skapa integrationer med andra system, koppla på Bank-ID för inloggning och signering, och så vidare. Listan kan nästan göras hur lång som helst.

Några webbplatser och system som vi utvecklat med Laravel

SubFloor – Mängdberäkningsverktyg
Astomed Shop – E-handel b2b
DesignDirekt – E-handel b2c
Isodrän – Mängdberäkningsverktyg
Söderströms – Bokningssystem
Care of Carl – API för bokning av stilrådgivare