Här hos oss på Viström har hösten inte bara fört med sig krispiga morgnar och vackra kulörskiftningar. Den har också inneburit många nya och spännande projekt av varierande art. Webbplatser och e-handel såväl som mer systembetonade lösningar, i väldigt olika branscher som bygg, försäkring och detaljhandel. Med andra ord: precis som vi vill ha det. 

AI på tapeten

Ingen har väl kunnat undgå diskussionerna kring artificiell intelligens och vad den kan uträtta – eller ställa till med, beroende på vilken infallsvinkel man har. Vi får ständigt fler frågor i ämnet från våra kunder. Verkligt användbara tillämpningar ligger för de flesta kanske en bit framåt i tiden, men det skadar aldrig att vara beredd. Själva har vi arbetat med AI i flera år i många olika sammanhang, både i vårt utvecklingsarbete och i samband med användning av annonsverktyg på sociala medier. Lita på att vi följer utvecklingen noggrant och står redo när du är mogen att utforska möjligheterna – det kommer att hända mycket och fort! 

Ett ännu starkare team

De senaste månaderna har vi också förstärkt vår utvecklarteam med ny kompetens, såväl inom front end som UX/UI. Utökningen har redan resulterat i en rad roliga och spännande case som vi snart kommer att kunna visa upp. Håll ögonen öppna och titta in ofta!