android chevron-right browser cart window chevron-up arrow-right arrow-left checkmark filter

Vi är viström webb

Om webbyrån i Skövde

Viström startade 2011, en evighet sedan i vår bransch. Du hittar oss mitt i Skövde, ett stenkast från ett av landets ledande lärosäten på IT-området – fem entusiaster med en strävan efter total professionalism i alla led. Men det som allra mest skiljer oss från mängden är att vi inte nöjer oss med att behärska tekniken. En bra webblösning måste sälja också. Vi tar dina affärer på allvar och levererar kreativa lösningar som fungerar även nästa år, och nästa.

Vårt Team

Jonatan

Jonatan Viström

VD / Marknadsföring

Jonatan är ålderman i gänget som bland annat drivit egen webbutik. Hans roll är säljarens, men är lika mycket katalysatorn som får spännande saker att hända. Ser affärsmöjligheter överallt och är nyfiken på det mesta. Familjen tar det mesta av fritiden, men då och då blir det tillfälle att idka intresset för ölkultur. Kollegornas försök i genren får det diplomatiska omdömet ”drickbart”…

  • Bördig från: Hjo
  • Bra på: Att ha kul – och att se till att andra också har det
Johannes

Johannes Viström

Design & front-end

Johannes jobbar med formgivning och det vi kallar ”front end” – att skapa begripliga och attraktiva gränssnitt och sedan också förvandla dem till fungerande kod. En hängiven amatörmusiker som väntar på att något coolt rockband ska höra av sig. Förlsagsvis Foo Fighters. Brygger även egen IPA från grunden under allt mer avancerade former – och avnjuter den gärna i glada vänners lag.

  • Bördig från: Hjo
  • Bra på: Att skriva trallvänliga poppunkdängor
Jesper

Jesper Stråhle

Back-end

Jesper är specialist på att bygga smidiga och pålitliga specialfunktioner för våra kunders webbplatser. Detta upptar det mesta av hans arbetsdagar. Efter jobbet blir det sedan en hel del träning, liksom mer eller mindre plågsamma bryggeriförsök tillsammans med Johannes.

  • Bördig från: Gävle
  • Bra på: Har ett närapå fotografiskt minne, om än något oskarpt ibland
Mattias

Mattias Eriksson

Back-end

Funktionsprogrammering sysslar även före detta 08:an Mattias med, ett jobb som kräver en hel del eftertanke och planering för att bli bra. Detsamma gäller för favorithobbyn – att dokumentera den växande småstaden och landskapet runtomkring i bild, helanalogt och helst i svartvitt. Här göre sig digitaltekniken icke besvär!

  • Bördig från: Upplands Väsby
  • Bra på: Värdelöst vetande som stundtals vägrar lämna plats för nya nyttigheter
Anna

Anna Strandberg

Digital kommunikation

Filip

Filip Olsén

Back-end

Filip pluggar fortfarande systemutveckling på Högskolan i Skövde, men hinner ändå med att ägna ett par dagar i veckan åt att bygga funktioner hos oss. Älskar att ställas inför nya problem att lösa. Den lilla fritid som blir över nuförtiden har flickvännen första tjing på.

  • Bördig från: Örebro
  • Bra på: Enhjuling – Filip är trefaldig svensk mästare!

Är du vår nästa medarbetare?

Ditt namn

Frontendutvecklare

Driven utvecklare som brinner för smarta lösningar med ny teknik och ser fram emot ständigt nya utmaningar. Läs mer och ansök.

Kontakta oss

Har du ett projekt du vill komma igång med? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi.

* obligatorisk