android chevron-right browser cart window chevron-up arrow-right arrow-left checkmark filter

AutoSpa

Webbapplikation, Webbplats

  • Kund
  • AutoSpa
  • Samarbete
  • AutoSpa
  • Vårt uppdrag
  • Webbapplikation, Webbplats

AutoSpa

AutoSpa i Skövde är en toppmodern bilvårdsanläggning som både när det gäller storlek och tekniknivå hör till de ledande i landet.

Förutom en drive-in-tvätt av amerikansk typ, där bilarna transporteras på ett band genom en lång tunnel, finns även ett flertal tvättplatser både inom- och utomhus samt stationer för bildammsugare och spolarvätskepåfyllning med mera. Utöver detta erbjuds även rekonditionering samt lack- och glasförsegling med marknadsledande metoder.

För AutoSpa har vi utvecklat ett kundhanteringssystem som kommunicerar med den maskinella utrustningen. Systemet håller koll på alla betalterminalerna där kunderna betalar med kort. Systemet har också öppnat möjligheten för tvättkunderna att ha dedikerade kort som de själva kan fylla på från nätet. Korten kan sedan dras på de olika tvättstationerna och systemet håller koll på kostnader och vilken kund som köpt vad. Systemet och utrustningen stämmer hela tiden av med varandra för att säkerställa att kommunikationen fungerar som den ska.

Att knyta ihop maskiner med webben är lättare sagt än gjort. Till vår hjälp hade vi vår samarbetspartner Lambergs Maskin & Automation, som fixade de fysiska kopplingarna.

AutoSpa har varit ett typiskt utmanande projekt av den typ vi gillar allra bäst, där vi får möjlighet att tillgodose en lång rad behov och digitalisera en verksamhet på djupet. Här blev det kryss i nästan alla rutor – ett kundhanteringssystem, ett bokningssystem, ett ordersystem och en webbplats. Resultatet blir större än summan av de ingående komponenterna, när alla delsystemen kan samverka på nya sätt.

Kontakta oss

Har du ett projekt du vill komma igång med? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi.

    * obligatorisk