android chevron-right browser cart window chevron-up arrow-right arrow-left checkmark filter

SubFloor

Webbapplikation

 • Kund
 • SubFloor
 • Samarbete
 • SubFloor
 • Vårt uppdrag
 • Webbapplikation

SubFloor

Att räkna ut åtgången av material kan många gånger ta tid och vara krångligt.
Dessutom är det ofta många faktorer som kan påverka resultatet. Arbetet måste också präglas av den väldig noggrannhet då de tillåtna felmarginalerna ofta är väldigt små.
Flera verksamheter har den här typen momentet i sitt affärskoncept, det kan vara leverantörer till fordonsindustrin, textilindustri eller som i det här fallet byggsektorn.

Subfloor är en helt ny sorts funktionsgolv, ett snillerikt golvsystem som både förbättar funktionen och monteringsarbetet.

Vi fick nöjet att utveckla ett nytt, molnbaserat mängdberäkningsverktyg till Subfloor.

Att utveckla ett mängberäkningsverktyg av den här kalibern kräver mycket från oss som utvecklingsbyrå. Vi måste både förstå upplägget på systemet och hur systemet monteras och används. Designen är också en viktig del av förarbetet, hur systemet upplevs att arbeta i är väldig avhängande på designen. Först när vi har det klart för oss kan vi påbörja det faktiska utvecklingsarbetet.

Tack vare mängdberäkningsverktyget kan Subfloors kunder snabbt och enkelt räkna ut hur mycket material som krävs för just deras projekt.

Som återförsäljare av SubFloor har du ett eget konto med möjlighet att logga in för att direkt få ditt pris på mängdberäkningen. På detta sätt kan du snabbt och enkelt beställa mängden utan att vänta på en offert.

Systemet skickar ut en uppskattning på materialåtgången både på mail och som PDF om kunden vill det.

Subfloor kommer själva åt att lägga upp produkter och ändra priser och åtgång på produkter samt hanteras deras återförsäljares inlogg.

Teknik

För er som är mer tekniskt nyfikna så är projektet byggt i den senaste versionen av PHP-ramverket Laravel tillsammans med Vue.js. Denna teknik möjliggör en framtidssäker, men också blixtsnabb app som alltid levererar, i både vått och torrt.

Drift och underhåll

Vi driftar webbappen på en toppmodern server som kör PHP 7.1 och NGINX. För att hålla webbappen och servern i topptrim så håller vi även regelbunden koll och sköter uppdateringar kontinuerligt.

 • Backup av databas
 • Backup av server
 • Versionshantering av kod
 • Upptidsövervarkning
 • Loggövervakning

 

Sammanfattning

Det som en gång var väldigt krångligt har nu blivit superenkelt tack vare den molnbaserade webbappen.
Subfloors kunder kommer enkelt själva åt applikationen och kan göra sin egna beräkningar.
Både leverantören och kunden sparar tid och energi.

Har ni ett motsvarande behov i er verksamhet, tveka då inte att kontakta oss så kan vi komma med förslag på en passande lösning.

»

Kontakta oss

Har du ett projekt du vill komma igång med? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi.

  * obligatorisk