android chevron-right browser cart window chevron-up arrow-right arrow-left checkmark filter

E-handel

E-handel

Att ha en e-handel är inte detsamma som att ha en väl fungerande och säljande webbshop. Vi vet vad som krävs och har verktygen som behövs för att bygga en flexibel shop eller ett ordersystem som är lätt att hantera och integrerar smidigt med ditt befintliga affärssystem. Från oss får du de funktioner du har nytta av, varken mer eller mindre!

Flexibel och effektiv utveckling av e-handel

Allt baseras på en ingående analys av din marknad och dina framtida utvecklingsbehov. Sedan bygger vi ett system som passar just dig. I många fall handlar det då om en WooCommercelösning, som öppnar möjligheter som räcker ganska långt för ganska många. När det krävs avancerade finesser, total anpassning och full handlingsfrihet använder vi vårt egenutvecklade, modulära e-handelsystem Sweet Charlie. Detta används i oftast när vi arbetar med våra B2B-kunder, som många gånger är i behov av funktioner anpassade efter sin verksamhet.

…och vad vi än bygger, oavsett nivå, kan du vara tryggt förvissad om att vi alltid jobbar med sökmotoroptimering som rättesnöre, så att din sajt blir lätt att hitta.

Press