android chevron-right browser cart window chevron-up arrow-right arrow-left checkmark filter

E-handelssystem

Att ha en webbshop är inte detsamma som att ha en väl fungerande och säljande webbshop. Vi vet vad som krävs och har verktygen som behövs för att bygga en flexibel shop eller ett ordersystem som är lätt att hantera och integrerar smidigt med ditt befintliga affärssystem. Från oss får du de funktioner du har nytta av, varken mer eller mindre!

Allt baseras på en ingående analys av din marknad och dina framtida utvecklingsbehov. Sedan bygger vi ett system som passar just dig. I många fall handlar det då om en WooCommercelösning, som öppnar möjligheter som räcker ganska långt för ganska många. När det krävs avancerade finesser, total anpassning och full handlingsfrihet använder vi vårt egenutvecklade, modulära Sweet Charlie-system. Detta används oftast när vi arbetar med våra B2B-kunder, som många gånger är i behov av funktioner anpassade efter sin verksamhet och sina kunder.

Med hjälp av API är vi vana att integrera mot andra system. Kan vara allt från ekonomisystem till betallösningar eller CRM.
Kunder skickas till ett system medans ordrar och fakturor hanteras av ett annat program.
På så sätt blir processen effektiv och e-handeln framtidssäker. Samtidigt som administration och hanteringen underlättas avsevärt.

…och vad vi än bygger, oavsett nivå, kan du vara tryggt förvissad om att vi alltid jobbar med era önskningar som rättesnöre.

Fler av våra tjänster

Webbplats

Webbapplikationer

Marknadsföring

Kontakta oss

Har du ett projekt du vill komma igång med? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi.

    * obligatorisk