android chevron-right browser cart window chevron-up arrow-right arrow-left checkmark filter

Webbplats / Hemsida

En webbplats ska vara så mycket mer än ett snyggt och trendigt skyltfönster. När vi bygger din webb har vi därför alltid både användarvänlighet och affärsmannaskap i fokus. Så skapar vi mervärden och gör din hemsida effektiv, säker och lätt att hitta –och inte minst att hitta i.

Det börjar alltid med en ingående analys. Vilka besöker din nuvarande sida? Var kommer de från, vad intresserar dem, hur navigerar de? Och vilka mål har du med en ny webbplats?

Först därefter kan bygget ta sin början, och då med alla dörrar öppna – ditt system ska alltid gå att bygga ut med nya funktioner i takt med att marknaden förändras. Du kanske inte behöver ordersystem, bokningsfunktioner eller e-handelslösningar idag, men när behoven dyker upp ska du kunna vara säker på att de går att koppla på.

För oss är det en självklarhet att din nya webbplats ska spegla ditt företags profil och tala samma språk som din övriga marknadskommunikation – först när alla budskap samverkar får du maximalt utbyte av din investering.

Serviceavtal 

Ju större nätet blir, desto mer ökar riskerna. Dels i form av tillgänglighet, när många företag idag är mer eller mindre beroende av webbplatsen för huvuddelen av sina intäkter. Men också när det gäller riskerna för intrång, som kan äventyra såväl företagets som kundernas integritet och ekonomi. Den öppna källkoden som gör WordPressajter enkla och smidiga att hantera skapar samtidigt en sårbarhet för ovälkomna attacker.

Vi har olika upplägg för löpande service och underhåll som helt anpassas efter webbplatsens storlek och användningsområde.

Har ni frågor eller andra funderingar är ni alltid välkomna att höra av er.

Relaterade projekt

Sibab Interior

Webbplats Läs vidare

Swedish Modules

Webbplats Läs vidare

Fler av våra tjänster

E-handel

Webbapplikationer

Marknadsföring

Kontakta oss

Har du ett projekt du vill komma igång med? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi.

    * obligatorisk