android chevron-right browser cart window chevron-up arrow-right arrow-left checkmark filter

Söderströms Skog & Trädgård

E-handel, Webbplats

  • Kund
  • Söderströms Skog & Trädgård
  • Samarbete
  • Söderströms Skog & Trädgård
  • Vårt uppdrag
  • E-handel, Webbplats

Söderströms Skog & Trädgård

Söderströms Skog & Trädgård är en större återförsäljare av främst trädgårdsmaskiner och des tillbehör. De utmärker sig bland annat genom en stor och modern robotverkstad där de exempelvis har robotservice och ”robothotell”.

Vårt uppdrag handlade om att bygga upp och utveckla deras webbutik och även bidra med kunskap gällande deras närvaro på internet.
E-butiken har två olika målgrupper. Den ena är de kunder som handlar lokalt i den fysiska butiken och den andra är de som handlar via E-handel och därmed finns över hela landet. I startskedet lade vi därför mycket tid på att strukturera webbplatsen för att möta behovet hos de två olika kundgrupperna.

För E-butiker handlar det mycket om konvertering. Att besökarna faktiskt väljer att genomföra ett köp och kan göra detta på ett snabbt och smidigt sätt. Vi har därför jobbat en hel del med produktpresentationer och köpfunktioner. Då allt större del även kommer in till webbshopen via sökningar på Google har även produktsidorna formats efter vad dessa besökare har för krav. Det gäller att inte enbart lyfta fram den enskilda produkten utan att ge ett gott intryck av hela företagets verksamhet. Att inge förtroende och ge kunden den kunskap som eftersöks.

Det senaste vi genomförde var ett avancerat reservdelssystem som hanterar samtliga reservdelar för ett flertal gräsklippare och andra trädgårdsmaskiner.

Kontakta oss

Har du ett projekt du vill komma igång med? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi.

    * obligatorisk