android chevron-right browser cart window chevron-up arrow-right arrow-left checkmark filter

Marknadsföring

Konsumenterna har aldrig varit så uppkopplade som idag – och den utvecklingen fortsätter att  accelerera. Samtidigt blir de svårare att hitta för varje dag som går, i ett ständigt och allt mer fragmenterat medielandskap. Därför blir den genomtänkta digitala strategin allt viktigare för att lyckas med sin marknadskommunikation.

Vi håller ständigt koll på utvecklingen och hjälper dig att göra din närvaro på internet till en aktiv länk i marknadsföringskedjan, med smidiga verktyg för att följa upp resultat och välja rätt väg bland de digitala kanalerna. Du kan välja om de tjänster vi erbjuder enbart skall bli en del i ett större projekt eller om det tillsammans ska forma ett helhetsgrepp kring er digitala strategi. Vi hjälper dig med allt från rådgivning i små frågor till att ta fullt marknadsansvar, vi finns här för att forma din digitala resa.

Kort sagt: vi ser till att din nätbaserade marknadsföring fungerar – och lirar med allt annat du gör!

 

Rådgivning

Kanske uppkommer det ibland tveksamheter, frågor och problem som du själv inte kan lösa kring den digitala marknadsföringen? Eller att du helt enkelt bara vill ha en sammanfattande rådgivning med tips och ideér för att på bästa sätta optimera dina digitala kanalerna? Ibland kan det vara skönt att rådfråga oss. Facebook, Instagram och LinkedIn ändrar dagligen sina algoritmer och ibland kan det vara svårt att hänga med i utvecklingen. 

En sammanfattande rådgivning i form av ideér kan levereras i en workshop tillsammans med företaget. Där diskuteras verksamheten samt hur man skulle kunna använda och förbättra de digitala kanalerna, syftet är att ge dig tips på hur du skulle kunna arbeta med dina kanaler samt verktyg.

 

Digital Strategi

Tydliga och gemensamma mål kan underlätta arbetet med den digitala kommunikationen. Alla inblandade vet vad de ska göra och strukturen för sociala medier och den digitala närvaron finns planerad. Vi hjälper dig att arbeta strukturerat genom att ta fram en strategi som är fokuserade på de uppsatta målen. Oavsett om det är att nå sin målgrupp eller att uppnå affärsmålen och stödja verksamheten.

Som ett första steg i den digitala strategin träffas vi och går igenom ditt företags förutsättningar och ser över hur arbetet med den digitala kommunikationen ser ut idag. Vi identifierar era behov och visioner, men även ambitionerna, utefter det kommer vi att utforma en strategi som är genomförbar i verksamheten. Därefter kan du välja om du vill ha ytterligare stöd och rådgivning genom att vi hjälper er att göra planen till verklighet och på det sättet optimera din närvaro online.

Som en del i planen kommer vi även att ta fram en innehållsstrategi, en mer långsiktig plan för hur, vad och var ditt företag ska kommunicera på de digitala plattformarna. Med hjälp av en tydlig strategi och planering för innehållet blir det enklare att publicera relevant innehåll som skapar engagemang hos målgruppen. Innehållsstrategin utformas utefter era önskemål, men den kan till exempel innehålla ämnen som ska tas upp i den digitala marknadsföringen på Facebook, Instagram och andra digitala plattformar. 

Hör av dig för ett öppet samtal om vem du vill nå och hur det kan göras på bästa sätt!

 

Utförande av innehåll

Tycker du att den digitala marknadsföringen tar allt mer och mer tid från dina ursprungliga arbetsuppgifter? Ibland fastnar man i uppgifter i den digitala närvaron och därför erbjuder vi en tjänst som innebär att vi sköter det faktiska utförandet av innehåll och digital kommunikation. Vi arbetar löpande med noga utvalda verktyg och plattformar som anpassas utefter kundens ambition och verksamhet, där vi både arbetar med annonsinnehåll och långsiktig content marketing. Vi samarbetar med Morot kommunikation & Design, vilket innebär att vi även kan erbjuda tyngre annonseringar på Facebook och Instagram vid behov.

Innehållsmarknadsföring är en del av marknadsföringen som har till syfte att stärka ditt varumärke och dess kännedom inom digitala medier. Genom att skapa intresseväckande och attraktivt innehåll fångar du upp din målgrupp och får dem att inte enbart känna till ditt varumärke, utan även känna lojalitet.

Exempel på uppgifter som vi vanligtvis hanterar:

▪️Analyser av trafik och resultat.

▪️Artiklar och aktuelltinlägg.

▪️Google Adwords.

▪️Strukturer för Facebook och Instagram annonsering.

▪️Nyhetsbrev.

 

Vi levererar färdigt innehåll, men kan även enligt önskemål sköta uppladdningen på din blogg, webbplats eller sociala medier.

I utförandet sker även en analys av utfört arbete som görs utefter uppsatta mål.

Fler av våra tjänster

Webbplats

E-handel

Webbapplikationer

Kontakta oss

Har du ett projekt du vill komma igång med? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi.

    * obligatorisk